SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Elegancia a sminktetoválásban!

Mi nem csak a külsődet csinosítjuk, hanem a lelkedet is!
Egy gyönyörű szemöldök csodákra képes: vidámabbá, vonzóbbá, magabiztosabbá teszi viselőjét, aki szívesen néz a tükörbe!

szemoldok tetovalas
Melyik szemöldöktetoválás jó nekem?!

Különösen ügyelünk arra, hogy fájdalom mentesen végezzük a sminktetoválásokat.
Az elérhető legjobb fájdalomcsillapítókat használjuk, precíz gépekkel dolgozunk és sebészi pontosságú mozdulatokat végzünk.

Egy vendégünk, Csilla, a Facebookon ezt írta az értékelésben:
“Bár nullával egyenlő a fájdalomküszöböm de a szemöldök után kacérkodom egy szájtetkóval is”

A szemöldök fontossága a nők életében azt hiszem elég meghatározó! A jól megformázott szemöldök akár évekkel is fiatalabbá varázsolhatja arcunkat, de egy rosszul megválasztott forma vagy szín akár el is csúfíthatja!

Az elmúlt pár évben rengeteg újdonság került napvilágra, főleg a szemöldök tetoválás terén. Különböző gépi szálazási technikák, a 3D szálazás, a kézi microblading vagy más néven japán technika.

Ez utóbbi még 2014-ben amikor még hatalmas újdonságnak számított. Azóta is a lehető legtermészetesebb legvékonyabb szálak készíthető ezzel a technikával.

A Powder iBrow, ami kicsit visszahozza a satírozást, de egy sokkal finomabb természetesebb összhatást eredményezve.
A régi satírozással ellentétben ez egy sokkal lágyabb hatást eredményez gyógyultan!

A technikák választásánál mindig figyelembe kell venni, hogy kinek mennyi szemöldök szőre van illetve, hogy van e már tetoválása. Most már mindenki találhat számára megfelelőt, igénye szerint.

Természetesen mi segítünk a választásban!

Bármelyik technikát választod, a szemöldököd formája az arcodhoz fog igazodni. A munka megkezdése előtt minden esetben berajzoljuk a kívánt formát, kiválasztjuk a hajadhoz, szemedhez, bőrtípusodhoz legmegfelelőbb színt.

Az első óra azzal telik el nálunk, hogy közösen kitaláljuk, megfogalmazzuk a pontos elképzelésedet!  A célunk, hogy Te elégedetten távozz tőlünk! A számunkra túlzó elképzelések megvalósítását azonban nem vállaljuk el!

POWDER IBROW SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A régi satírozással ellentétben ez egy sokkal lágyabb hatást eredményez. A vendég igényének megfelelően többféleképpen elkészíthető.
Az egészen finom lágy hatástól kezdve egy intenzívebb látványt nyújtó szemöldököt is el lehet készíteni. Egy vagy több színnel.
Ez egy kreatívabb technika, ahogy a színekkel, és a technikákkal lehet játszani különböző hatás eléréséért.

Szalonunkban csapatunk minden tagja készít púderes szemöldöktetoválásokat.
Galériánkban megtekintheted eddigi munkáinkat!
Munkáinkról, gyógyult eredményeket is találsz, melyeket a gyógyult mappában találsz meg!

Powder iBrow bővebben

ELEGANT IBROW SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Egy kézi módszerrel készülő szálas szemöldök tetoválási technika. Extra vékony szálak készíthetőek vele, ezzel elérve a legrealisztikusabb hatást!  Nevezhetjük Microbladingnek, japán technikának! Egy és ugyanaz!

Az Elegant iBrow szemöldök tetoválás elkészítésének időtartama kb 2 óra.

MAGIC IBROW SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A szálas és púderes technika kombinációja. A szemöldök eleje Microbladinggel készül, míg a vége púderes technikával, így karakteresebbé téve azt.

A Magic iBrow szemöldök tetoválás elkészítése kb 2.5 óra.

KÉRDÉSEK SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ELŐTT

Mehetek kozmetikushoz szemöldök tetoválás előtt?

Szemöldök tetoválás előtt 4-5 nappal nem szabad kozmetikai kezelést és tartós szemöldök festést csináltatni.

Szoláriumozás megengedett tetoválás előtt?

Szemöldök tetoválás előtt 4-5 nappal már ne menj szoláriumba sem!

A menstruáció befolyásolja a szemöldök tetoválás eredményét?

Fontos szem előtt tartani, hogy a menstruáció és egyes gyógyszerek szedése befolyásolhatja a várt eredményt, ezért minden ilyen esetet kérlek jelezd felém!

Milyen bőrfelületet lehet tetoválni?

Minden esetben csak épp bőrt lehet tetoválni! Vannak olyan bőrelváltozások, anyajegyek, szemölcsök , pigmentfoltok amelyek esetén a tetoválás veszélyes és tilos.

Minden esetben kérlek vizsgáld meg alaposan az kezelendő bőrfelületet!

Hogyan kezeljem a bőröm szemöldök tetoválás után?

A tetovált részen var képződik, amitől sötétebb lesz a tetovált felület. Ezt folyamatosan napi 3-5-ször kenegetni kell az általam adott utókezelő krémmel.
Kb. 5-7 nap múlva amikor a var leesik, a tetovált terület színe világosabb lesz és 2-3 hét elteltével érik be a tökéletes szín.
Szigorúan tilos a tetovált vonalat kaparni, a var darabkákat letépni. Szauna, uszoda, szolárium használata is tiltott.
A sminktetoválásnak van gyógyulási ideje, ami több hét. Garancia csak korrekció után él.

Mit jelent a korrekció szemöldök tetoválás után?

A korrekció a szín egyenetlenségének javítását jelenti. A szín és forma megváltoztatását nem.
A korrekcióra 3 hónapon belül kell sort keríteni, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

FONTOS TUDNIVALÓK

Fentieket figyelembe véve kérj időpontot! Ne tervezd olyan időpontra mikor valami fontos esemény esetleg nyaralás előtt állsz!

Kérlek tájékozódj az áraimról, az Árlista menüpontba is fel van tüntetve!

Kérlek, csak úgy kérj időpontot, ha tudod, hogy tetoválás napjától számítva 3 hónapon belül vissza tudsz jönni korrekcióra!

Későbbiekben a korrekció ára 10.000 forintba kerül. Mindezeket figyelembe véve kérj időpontot!

Miért bízd a szemöldöktetoválást megbízható szakemberre?

Manapság egyre több helyen elérhető sminktetoválás, azon belül is szemöldöktetoválás. Az, hogy egyre többen foglalkoznak a szolgáltatással, elsősorban magának a sminktetoválás népszerűségének köszönhető. Természetesen emeli ki az arc adottságait, ráadásul így rengeteg időt és energiát lehet megspórolni a reggeli készülődésen. Ám ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen és hosszú ideig élvezhesd a szemöldöktetoválás végeredményét, fontos, hogy szakembertől vedd igénybe az ezzel kapcsolatos szolgáltatást!

Számos érv szól amellett, hogy valódi hozzáértővel készíttesd el a szemöldöktetoválást. Az egyik legfontosabb közülük az, hogy egy tapasztalt szakember tudja, hogy mi áll jól az arcformádhoz. Manapság divat a dús szemöldök, azonban ez nem mindenkinek áll jól, egyeseknél kifejezetten természetellenes hatást vált ki egy ilyen végeredmény. A szakember a legjobbat fogja számodra tanácsolni a konzultáció során, így olyan szemöldöktetoválásod lesz, ami jól áll Neked és ki tudja emelni az arcod adottságait.

A precíz, tartós végeredményben fontos szerepet játszanak a minőségi alapanyagok, felszerelések. Egy profi szakembernél ezeket az eszközöket biztosan megtalálod, így a szemöldöktetoválás lenyűgöző tud lenni, és kevésbé lesz kellemetlen.

A szemöldöktetoválások kivitelezése is folyamatosan fejlődik: egyre több új technikai megoldás gyűrűzik be a szépségiparba. Egy kiváló szakember folyamatosan képezi magát, hogy kipróbálhasd a legújabb, legelőnyösebb technikákat. Ezek között már vannak olyanok, amikkel olyan pontos végeredmény születik, hogy senkinek sem tűnik fel, valójában szemöldöktetoválásod van.

Nálunk kiváló, tapasztalt szakemberek gondoskodnak a szemöldöktetoválásodról. Folyamatosan képezik magukat, hogy a legjobbat nyújthassák számodra, így tőlünk új külsővel, magabiztosabban távozhatsz. Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél bejelentkezni hozzánk szemöldöktetoválásra, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Gina sminktetoválás csapata

Telefon:+36 70 422 7470
E-mail:ginasminktetovalas@gmail.com
Elérhetőségek