BEMUTATKOZÁS

Wolf Regina-Gina

Wolf Regina-Gina vagyok, kozmetikus, sminktetováló, sminkes. A pályafutásomat kozmetikusként kezdtem 2000-ben. Már rögtön az elején elkezdtem a sminktetoválással is foglalkozni, majd úgy hozta a sors, hogy most már csak ezzel foglalkozom.

Egész nap alkothatok, azt csinálhatom amit szeretek! Azt hiszem a szerencsésebbek közé tartozom, mivel a hobbym egyben a munkám is. Imádom a hivatásomat! Mindig lehet újat és újabbat tanulni! És kell is!

Kifogyhatatlan tudásvágyam van a legújabb dolgok iránt! Rengeteg gyakorlás és gondolkodás, kreativitás. Nem elégszem meg a hétköznapival a régivel, az egyszerűbb megoldásokkal!

A SMINKTETOVÁLÁS ÓRIÁSI FELELŐSSÉG

Ez az a szakma, ahol mindig figyelemmel kell kísérni a legújabb trendeket, technikákat és persze meg is kell tanulni, hogy a vendégeknek mindig a legnagyobb tudással készíthessem el az általuk kívánt sminktetoválást!

A sminktetoválás nem egyszerű rajzolgatás, óriási felelősség! Maradandót alkotni más arcán, óriási felelősség és hatalmas bizalom kell a vendégektől! Ezt ki kell érdemelni, ezért tenni kell! Én mindent megteszek ennek érdekében!

TANULMÁNYAIM

2014-ben rátaláltam Patkós Alexandrára, ahol másfél év alatt az összes tanfolyamát elvégeztem!

– Artistry microblading

– Gépi szálazás

– Ajak tetoválás

– Butterfly, színes szemhéj tetoválás

– 3D szálazás

– 3D Mastebrow

– 3D ajak tetoválás

– Soft Powder

2016-ban óriási megtiszteltetés ért!
Az Alexandra Academytől megkaptam „ A legszorgalmasabb sminktetováló” díjat!

2016 nyarán Elena Onika Masterclassán vettem részt, ahol púderes szemöldök, szemhéj satír, és ajak tetoválási technikáját sajátíthattam el

2016 őszén Bécsben jártam, ahol Aleksandra Goreska 5D ajak tetoválást tanulhattam meg. Óriási élmény volt a világ legjobb ajak tetováló mesterétől tanulni

2016 végén Chuni Beaulo járt Magyarországon, ahol különleges technikáit tanulhattam meg. Megtanultam hogyan lehet extra rövid idő alatt elkészíteni egy sminktetoválást olyan tűmodulokkal, amiket kevésbé használunk. Igazán izgalmas és áttörő képzés volt!

2017 januárjában Alina Soloveva 2 napos képzésén vettem részt, ahol egy privát szálazás oktatás után a csoportos , szem száj szemöldök képzésén vettem részt

2017 nyarán egy fantasztikus kolleganőtől tanulhattam. Vörös Gyöngyi saját Choco szemhéj satírját tanulhattam meg. Nagyon hálás  vagyok a sorsnak, hogy személyesen ismerhetem és hogy ilyen csodálatos technikát tanított meg nekem, ami utánozhatatlan.

sminktetovalas oklevelek wolf regina

2017 végén Natalia Yeremenko 2 napos képzéséhez volt szerencsém. Ő számomra egy hatalmas művész. Szálazásban verhetetlen!

2017 őszén Pozsonyban jártam egy Biotek konferencián. Új előadók, új előadások, új látásmód

2018 tavasza Generalova Kseniya Masterclass. Sviatoslaw  oktató csapatának a tagja. Szintén mindhárom területen tartott mesterképzést. 

2018 Oksana Martinenkotól szintén 3 terület tetoválásának újdonságait tanulhattam meg

2018. október 1.
Óriási megtiszteltetés ért, hogy az egyik pigment forgalmazó cégnek, a Li Pigments 3. szülinapi rendezvényén előadást tarthattam a Microblading technikámról, amit évek alatt a sajátomra formáltam.
A felkérés hatalmas elismerés számomra!

Ezek mellett rengeteg szemináriumon és előadáson vettem rész.

Ezen tanulmányaim és tapasztalataim alapján állítottam össze azt az anyagot, amit ma tanulóimnak nyugodt szívvel tudok átadni.
Minden egyes képzésből amin valaha részt vettem csipegettem és a morzsákból állítottam össze azt, ami számomra a leghitelesebb. 


Imádom a szakmámat, imádok alkotni!


Boldog vagyok, hogy tudásom átadásával hozzájárulhatok a szakma előrelépéséhez! 


Mivel a jó pap is holtig tanul így van még olyan képzés, amit mindenképp szeretnék elvégezni, hogy a tanulóimnak naprakész és friss tudást tudjak adni!

AMI NÁLAM ALAP ELVÁRÁS ÉS GARANTÁLOM NEKED

o  Minden vendégnél teljesen új steril tűt és tűsapkát használok, de ez azt hiszem nem is lehet kérdés! A korrekciónál is teljesen újat használok!

o  Az egyéb higiénia, sterilitás, gumikesztyű használata azt hiszem alap követelmény! A pigmentek bevizsgált allergiamentes minőségi festékek! Ezekről Minőségi Tanúsítványom is van!

o  A tetováló gépem professzionális, melynek stabil a tűvezetése! Nincs tűkilengés, vibráció!A munka megkezdése előtt elengedhetetlen az érzéstelenítés! Alapos érzéstelenítés esetén minden esetben fájdalom mentes a tetoválás!

o  Csak pontosan megtervezett előrajzolás után kezdem el a tetoválást!! A mindennapi rutin és tapasztalat sem engedi meg, hogy esetleg idő spórolásból precíz tervezés nélkül készítsem el a sminktetoválásodat! Az ugyanis több évre szól, nem letörölhető! Kérlek Te is szánd rá az időt!

o  Nálam minden vendégnek saját kartonja van, amin minden fontos dolgot feljegyzek. Ez egyben egy hozzájárulási nyilatkozat is, mely Neked is biztonságot ad!

o  Minden vendégről készítek előtte utána fotót, melyet csak beleegyezés esetén használok fel!
A minőségi munka megköveteli ezek összességét!

Telefon:+36 70 422 7470
E-mail:ginasminktetovalas@gmail.com
Elérhetőségek