Szemhéj tetoválás

TARTÓS SZÉPSÉG ÉS STÍLUS SZEMHÉJTETOVÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL!

Szemhej_boritokep_hatternelkuli.png

Ápoltan, csinosan és nőiesen megjelenni a hétköznapok része, aminek fontos részét képezi a sminkelés is. Sokak számára a szolid smink a munkahelyi külső alapja, de találkozók, események kapcsán is elmondható, hogy egyenesen kötelezőnek találja sok hölgy. A smink segít előnyösebb arcunkat mutatni, magabiztosabbá válni, jobb benyomást kelteni, elfedni az apróbb hibákat, a fáradtság jeleit. Ez rengeteg, sminkelésre fordított időt és sok, sminkvásárlásra költött pénzt jelent. Lemondani róla? Nem szívesen tesszük és hiába szeretjük, néha jól jönne valamilyen egyszerűbb megoldás. A sminktetoválás azoknak nagyszerű opció, akik igénylik a sminket, de nyitottak a tartós megoldásokra is.

Egy szemhéjtetoválás nem jelent komplett sminket, viszont nagymértékben megkönnyíti a szokásos sminkelési rituálé lerövidítését. A tusvonal, a szem kontúrozása, a szemhéj árnyalása olyan lépései a sminkelésnek, amik összpontosítást és időt igényelnek. A szemhéjtetoválással mindez kihúzható mozzanat. A többi lépés szinte már gyerekjáték, de a szemhéjfestést könnyű elrontani még a rutinosoknak is. Elölről kezdeni pedig senki nem szereti.

A szemhéjtetoválás viszont évekig megmarad és esztétikus alapot képez szinte bármilyen sminkhez. A kontúr, a tusvonal, a lágy satír vagy a butterfly stílus is megvalósítható, Te döntöd el, hogy melyiket érzed hozzád közel állónak. A szemhéjtetoválás smink nélkül is működik, mert egy jól megválasztott vonal kiemeli a szemeket, ragyogóbbá teszi a tekintetet, az arcot pedig karakteresebbé.
A szemhéjtetoválás veszélytelen, szinte mindenki számára elérhető, tartós és praktikus smink, ami nem hiányozhat a modern nő szépségének eszköztárából. Változtatni szeretnél és új dolgot kipróbálni? A szemhéjtetoválás olyan lehetőség, ami hozzátesz a stílusodhoz és kiemeli a szépségedet.

Szeretnél reggelente időd spórolni a sminkkel, vagy csak unod, hogy pár óra múlva már elmaszatolódik a munkád? Akkor Neked ajánlom a szemhéj tetoválást.
A szem ceruza vagy tus minden nő kozmetikai táskájában megtalálható, mert a szemhéj kontúrral lehet igazán kiemelni a szemeket, nagyobbítani, igézővé tenni. A jó smink magabiztosságot ad, és valljuk be őszintén, hogy nem mindig sikerül olyanra, amilyenre szeretnénk, mert nincs rá időnk, vagy éppen nem vagyunk elég ügyesek. 
Esetleg uszodába, edzőterembe jársz, ahol nem biztos, hogy jó ötlet sminkben menni. De miért is ne tehetnéd? Sminktetoválásod biztosan nem fog elkenődni, elmaszatolódni a vízben sem!

 

SZEMHÉJ KONTÚR

Választhatsz különböző vastagságú szemhéjvonalat, az egészen vékonytól a vastagig, természetesen a szemformádhoz igazítva. Ha esetleg még a vékony vonalat is vastagnak tartanád magadon, akkor lehetőséged van szempillasűrítésre is, ami a szempillák tövébe húzott vonal, mely dúsabbá varázsolja a pilláidat, így keretet adva kiemeli a szemeidet.

 

LÁGYAN SATÍROZOTT  SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

A lágy szemhéj satír, a szemhéj tetoválás egy új dimenziója. Szeretjük, mert bárkinek jól állhat. Szeretjük, mert megoldást nyújt azoknak a vendégeknek, akiknek a szemhéja kissé megereszkedett és a szemhéj kontúr emiatt szinte teljesen fedésben van. Szemformához és a vendég igényeihez alkalmazkodva finom lágy, vagy vagányabb vastagabb formában is el lehet készíteni.

 

BUTTERFLY SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

A klasszikus tusvonalat kevésnek találod, akkor lehetőséged van színes szemhéj tetoválásra, vagy a vadító szemeket kölcsönző Butterfly pillangó szemhéj tetoválásra. Ezzel elfelejtheted a mindennapi szemhéj púderezést is. Itt csak a képzelet szabhat határt. Lehet színes, de lehet csak egy fekete füstös hatású is. Egy igen kreatív technika.

 

KÉRDÉSEK SZEMHÉJ TETOVÁLÁS ELŐTT

 • Mennyire fáj a szemhéj tetoválás?
  A tetoválás nem fáj, inkább kellemetlen lehet, hogy a szemed körül dolgozom. Természetesen a szemed végig csukva van, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg a szemedbe nyúlok. A szem általában érzékeny terület, főleg azoknak, akik számítógéppel, vagy rossz fényviszonyok között dolgoznak.

 • Mennyi ideig marad a bőrben a festék?
  A kontúr 3-5 évig marad a bőrben, utána fokozatosan kopik ki. Satírnál a halványabb színes részek hamarabb kikopnak, mint a pillatőbe húzott fekete.

 • Mehetek kozmetikushoz szemhéj tetoválás előtt?
  Szemöldök tetoválás előtt 4-5 nappal nem szabad kozmetikai kezelést és tartós szempilla festést csináltatni.

 • Szoláriumozás megengedett szemhéj tetoválás előtt?
  Szemöldök tetoválás előtt 4 -5 nappal már ne menj szoláriumba sem!

 • Műszempilla megengedett szemhéj tetováláskor?
  Ha műszempillád van, azt egy héttel hamarabb kérlek szedesd le, amennyiben ezt elmulasztod úgy a tetoválást nem tudom elkészíteni a szemeden.

 • A menstruáció befolyásolja a szemhéj tetoválás eredményét?
  Fontos szem előtt tartani, hogy a menstruáció és egyes gyógyszerek szedése befolyásolhatja a várt eredményt, ezért minden ilyen esetet kérlek jelezd felém!

 • Milyen bőrfelületet lehet tetoválni?
  Minden esetben csak épp bőrt lehet tetoválni! Vannak olyan bőrelváltozások, anyajegyek, szemölcsök , pigmentfoltok amelyek esetén a tetoválás veszélyes és tilos.
  Minden esetben kérlek vizsgáld meg alaposan az kezelendő bőrfelületet!

 • Hogyan kezeljem a bőröm szemhéj tetoválás után?
  Számíts arra, hogy a szemed kissé duzzadt piros lehet 1-2 napig, főleg satíros technikák után.
  A tetovált részen var képződik, amitől sötétebb lesz a tetovált felület. Ezt folyamatosan napi 3-5-ször kenegetni kell az általam adott utókezelő krémmel.
  Kb. 5-7 nap múlva amikor a var leesik, a tetovált terület színe világosabb lesz és 2-3 hét elteltével érik be a tökéletes szín.
  A szemhéj tetoválás utáni 2 hétben szauna, uszoda, szolárium használata nem javasolt, illetve kozmetikai kezelés és tartós szempilla festés sem.
  Tilos a tetovált vonalat kaparni, a var darabkákat letépni.
  A sminktetoválásnak van gyógyulási ideje, ami több hét. Garancia csak korrekció után él.

 • Mit jelent a korrekció szemhéj tetoválás után?
  A tetoválás után egy hónappal szükség van egy színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra. Ez nem azt jelenti, hogy nem fog sikerülni a tetoválás. A tetoválásod így tökéletesebb, tartósabb lesz. A korrekciót az ár nem tartalmazza. A korrekció a meglévő forma áthúzását jelenti. Más technika választása esetén plusz költségekkel jár.

Képeket a Galériában találsz ...>>>

 

FONTOS TUDNIVALÓK

Fentieket figyelembe véve kérj időpontot! Ne tervezd olyan időpontra mikor valami fontos esemény esetleg nyaralás előtt állsz!

Kérlek tájékozódj az áraimról, az Árlista menüpontba is fel van tüntetve!

Kérlek, csak úgy kérj időpontot, ha tudod, hogy tetoválás napjától számítva 3 hónapon belül vissza tudsz jönni korrekcióra! Későbbiekben a korrekció ára 20.000 forintba kerül. Mindezeket figyelembe véve kérj időpontot!

BEJELENTKEZÉS

Cím: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 14.

Telefon: +36 70 422 7470 ( Bejelentkezés kizárólag e-mailen! )

E-mail: ginasminktetovalas@gmail.com

Nyitvatartás: Csak bejelentkezés alapján!