Száj tetoválás

TELT AJKAK SZÁJ TETOVÁLÁSSAL

Szaj_boritokep_hatter_nelkul.png

 

Szereted rúzsozni magad, de sokszor elkenődik, újra kell festeni, igazítani?
Szeretnél tökéletesen kinézni az uszodában, szaunában, edzés közben?
Akkor neked ajánlom az ajkak satírozását, a száj tetoválást!

 

“RÚZS HATÁSÚ SZÁJSATÍR”

Ki ne vágyna telt ajkakra!
Erre tökéletes megoldás a mostanában egyre nagyobb divat, ajak tetoválás. Ezek elkészítése a világos színtől a teltebb színekig kivitelezhető. Teljes satírnál az egész száj be van tetoválva. Rúzsozott hatás is elérhető vele!

 

3D   SZÁJ TETOVÁLÁS

3D ajak tetoválás, az ajak tetoválás egy különleges technikája, ahol 3 színnel dolgozva emeljük ki az ajak különböző részeit. Így természetes hatást kölcsönözve az ajaknak. Mindkét esetben diszkrét pár mm-es nagyítás lehetséges, ha a száj adottságai megengedik. Ez a technika vastagabb ajkakon mutat jól. Vékony szájon a három szín nem mutat plasztikus hatást.

 

AQUARELL SZÁJTETOVÁLÁS

Ez egy fiatalok körében népszerű technika. A pigment felületesebben kerül a bőrbe, így áttetszőbb hatást kelt, mint a szájfény. Ettől függetlenül nem csillog a száj! Ajak tetoválással nem lehet csillogó, fényes ajkakat eredményezni! Ezzel a technikával készült száj, kevésbé kontúros, kevésbé látványos változást eredményez. Nincs rúzs hatás! Ez a technika csak telt, egyenletes, szabályos ajkakon mutat jól. Vékony, szabálytalan szájra nem javaslom!

 

KÉRDÉSEK SZÁJ TETOVÁLÁS ELŐTT

 • Mennyire fáj a száj tetoválás?
  Fontos tudni, hogy alapos érzéstelenítés mellett egyáltalán nem fájdalmas a száj tetoválása!

 • Mennyi ideig tart a száj tetoválás?
  A tetoválást pontos precíz berajzolás előzi meg. Ez általában 1 órát is igénybe vehet.
  A teljes száj tetoválás (teljes szájsatír) időtartama kb. 3 óra.

 • Mennyi ideig marad a bőrben a festék?
  A festék 2-5 évig marad a bőrben, utána fokozatosan kopik ki.

 • Mehetek kozmetikushoz száj tetoválás előtt?
  Száj tetoválás előtt 4 -5 nappal már ne menj arckezelésre és bajuszgyantára sem!

 • Szoláriumozás megengedett tetoválás előtt?
  Száj tetoválás előtt 4 -5 nappal már ne menj szoláriumba sem!

 • Mi a helyzet a herpesszel a száj tetoválás előtt?
  Mindenek előtt, ha herpeszre hajlamos vagy (ha valaha már volt akár egyszer is, akkor az  már hajlamot jelent), a tetoválás előtt 3 nappal és utána is még 3 napig szedned kell Telviran 800 mg gyógyszert napi egyszer!
  Ezt minden esetben orvos írja fel! Ez azért fontos, hogy semmi esetre se legyen herpeszed a tetoválás után, mert az befolyásolhatja a munka tökéletességét! Ha nem szeded, vagy más dózisban szeded és a herpeszed kijön, és akkor garanciát nem tudok vállalni!

 • A menstruáció befolyásolja a száj tetoválás eredményét?
  Fontos szem előtt tartani, hogy a menstruáció és egyes gyógyszerek szedése befolyásolhatja a várt eredményt, ezért minden ilyen esetet kérlek jelezd felém!

 • Milyen bőrfelületet lehet tetoválni?
  Minden esetben csak épp bőrt lehet tetoválni! Vannak olyan bőrelváltozások, anyajegyek, szemölcsök, pigmentfoltok amelyek esetén a tetoválás veszélyes és tilos.
  Minden esetben kérlek vizsgáld meg alaposan az kezelendő bőrfelületet!

 • Mit jelent a korrekció száj tetoválás után?
  A korrekció a szín egyenetlenségének javítását jelenti. A szín és forma megváltoztatását nem.
  A korrekcióra 30-60 napon belül kell sort keríteni, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

 • Mennyi a gyógyulási idő száj tetoválás után?
  A tetovált bőrfelületen var képződik, ami kb 3-4 nap alatt finoman hámlóan fog leesni. Ez idő alatt naponta többször kell kenegetni, hogy ne repedezzen ki, illetve a kellemetlen feszülő érzést ellensúlyozza.
  Szigorúan tilos a tetovált vonalat kaparni, a varr darabkákat letépni!
  A bőrfelület teljes regenerálódása 3-4 hetet vesz igénybe, ekkorra éri el a tetoválás a végleges színét.

 

FONTOS TUDNIVALÓK

Fentieket figyelembe véve kérj időpontot! Ne tervezd olyan időpontra mikor valami fontos esemény esetleg nyaralás előtt állsz!

Kérlek tájékozódj az áraimról! Nálam a régi és az új vendégeknek külön árlistájuk van. Ez az Árlista menüpontba is fel van tüntetve!

Kérlek, csak úgy kérj időpontot, ha tudod, hogy tetoválás napjától számítva 3 hónapon belül vissza tudsz jönni korrekcióra!

Későbbiekben a korrekció ára 20.000 forintba kerül. Mindezeket figyelembe véve kérj időpontot!

 

MIRE FIGYELJ ODA A SZÁJTETOVÁLÁS ELŐTTI ÉS UTÁNI IDŐSZAKBAN?

A sminktetoválások között a szájtetoválás hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis ez esetben nincs szükség az ajkak kiemeléséhez rúzsra, egyéb kozmetikai termékre, hiszen a tetoválás gondoskodik erről. Rengeteg időt is lehet nyerni a reggeli készülődésből, hiszen a szájtetoválás hosszú távon gondoskodik az ajkak természetes és igényes kiemeléséről, valamint amiatt sem kell aggódni, hogy lekopik, elkenődik a nap folyamán. Mielőtt Te is elkészíttetnéd, bizonyos információkkal nem árt tisztában lenni a szájtetoválás előtti és utáni időszakkal kapcsolatban, így semmilyen kellemetlen meglepetés nem érhet.

 • Ha hajlamod van a herpeszre, a szájtetoválás előtt szedj herpesz elleni készítményt, amit a beavatkozást követő, egy, másfél hétben, a gyógyulás ideje alatt is használj. Így rengeteg kellemetlen, fájdalmas pillanattól megkímélheted magad.
 • Amennyiben mostanában részt vettél valamilyen hámlasztó kúrán, például mikrodermabrázióval vagy savas hámlasztással kezelték az arcod, várnod kell a kezelést követő egy hónapig a szájtetoválással. Ebben az esetben a bőröd túl érzékeny még ahhoz, hogy tetováltasd az ajkaidat.
 • Nem csupán a szájtetoválás előtt, hanem utána is bizonyos ideig figyelned kell magadra. A gyógyulási időszakban kerüld a napozást és a szoláriumozást, és nem ajánlott ekkor a szaunázás és az úszás sem, ugyanis ilyenkor a friss tetoválásodat nem érheti víz.
 • Ne dörzsöld a friss szájtetoválást, még erős irritáció esetén sem, mert ez lassíthatja a gyógyulási folyamatot, és komoly sérüléseket is okozhatsz magadnak.
 • A beavatkozást követő néhány napban ne igyál mások után, javasoljuk a szívószál használatát, és, hogy ne fogyassz szaftos, fűszeres ételeket, mert irritálhatják, csíphetik a kezelt felületet az ajkaidon.

Képeket a Galériában találsz ...>>>

 

BEJELENTKEZÉS

Cím: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 14.

Telefon: +36 70 422 7470 ( Bejelentkezés kizárólag e-mailen! )

E-mail: ginasminktetovalas@gmail.com

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig