Nagyításhoz érintsd meg az árlistát!

Fizetési feltételek:

A Vendég bejelentkezését csak akkor áll módunkban regisztrálni, ha az előjegyzéssel egyidejűleg a szolgáltató által közölt díjtáblázat szerint, az egyes szolgáltatásokért 10.000 Ft  előleget megfizeti. Az előleg a szolgáltatási díjba beszámít.

Előjegyzett időpont módosítása:

Az előjegyzett időpont módosítására kizárólag e-mailben, vagy személyesen (telefonon, sms-ben nem!) legfeljebb egy alkalommal, a regisztrációs időpontot megelőző  7 naptári napon belül van lehetőség.

Az előjegyzett időpont lemondása (elállás):

Az előjegyzett időpont lemondása esetén a szolgáltatót meghiúsulási kötbér illeti meg, a következők szerint. Az előjegyzett időpontot megelőző 7-3 nap közötti lemondása esetén, a meghiúsulási kötbér összege, az előleg jogcímén már megfizetett szolgáltatási díj 50%-a, az előjegyzett időpontot megelőző 3 napon belüli lemondás esetén, az előleg jogcímén már megfizetett szolgáltatási díj 100%-a.

A vendég elállásának tekintendő, ha a vendég előzetes értesítés nélkül az előjegyzett időpontban a szalonban nem jelenik meg.

 

Mit jelent a korrekció?

Erre legkorábban 4 héttel az első időpont után van lehetőség, ugyanis ennyi idő kell a bőr regenerálódásához, a pigment beépüléséhez! Korrekciónál újra pigmentálom szükség szerint az adott területet, hogy tartósabb és tökéletesebb legyen.

Ez egyszeri alkalommal ingyenes, ami 3 hónapon belül vehető igénybe. Későbbiekben a korrekció plusz költségeket von maga után, területtől függően 10.000-20.000 Ft. Én minden vendégnek biztosítom az egyszeri korrekciót a 3 hónapon belül, viszont lemondás esetén, már nem tudom garantálni, hogy ez időszakon belül még egy időpontot tudok adni . A korrekció nem tartalmazza új forma, új szín elkészítését.

Lehetőséged van a meglévő tetoválásod kedvezményes frissítésére, ami a meglévő forma újra pigmentálását jelenti, amennyiben nem kell új formát rajzolni. 15 hónapon belül 40% kedvezmény, 2 éven belül pedig 20% kedvezmény jár.
A frissítés egyszeri alkalom korrekció nem tartozik hozzá. Ha mégis igénybe szeretnéd venni, úgy 10.000 Ft-ba kerül.

Amennyiben új formát, új technikát szeretnél akkor új ár lesz érvényes, hiszen nem a meglévő tetoválásodat frissítem fel, hanem újra tervezem és újra készítem azt.

Telefon:+36 70 422 7470
E-mail:ginasminktetovalas@gmail.com
Elérhetőségek